De eigenaar van Autorijschool 3000 is de voormalig brandweermanager en tevens Officier van Dienst Brandweer, Leo van der Leden.

Met ruim 30 brandweerjaren in diverse functies, heeft hij een schat aan rijervaring opgedaan in het rijden met Optische- en Geluidssignalen (OGS), op zowel grote als kleine brandweervoertuigen. In de jaren vanaf 2004 was dit in de hoedanigheid van Officier van Dienst-brandweer, waarbij vele Prio 1 uitrukken zijn gereden in diverse brandweervoertuigen. Deze voertuigen waren onder andere de VW-transporter, Opel Astra, Renault Megane, Nissan X-trial en Mitsubishi Outlander. 

Voor het geven van instructie in het rijden met optische- en geluidssignalen, heeft hij een specialistische opleiding gevolgd bij BRUSECO. Dit bedrijf werkt uitsluitend voor veiligheidsregio’s, overheidsdiensten, instellingen en bedrijven die gespecialiseerd zijn in het rijden met voertuigen uitgerust met optische- en geluidssignalen (OGS).

Met ingang van 1 juli 2021 verzorgt hij zelf OGS+ praktische rijinstructie aan bestuurders van hulpverleningsvoertuigen (ambulance, douane, weginspecteurs, reddingsbrigades e.d.). Info telefoon: 06-28714269